Over One Broel

One Broel is, in één woord, uniek. De rust, het groen, het water en de fantastische zichten vormen de basis voor een unieke woonbeleving. Voor iedereen zon, zicht en voldoende ademruimte, dat is aangenamer wonen. De nabijheid van het centrum, het gemak alles op wandelafstand te hebben en de bezienswaardigheden die om de hoek liggen zijn allen een troef.

Wonen, in één van de vier contrastrijke gebouwen

One Broel is veelzijdig aan de buitenkant en ingenieus aan de binnenkant. Er werd bijzondere aandacht besteed aan interieurs op mensenmaat, ruimtegevoel en een uitgekiend visueel belevingscomfort. Garant voor altijd-verrassend thuiskomen.

Paulinen

Aan de verlaagde Leieboorden, vlak aan de Broeltorens bevindt zich de historische voorgevel van de Paulinen: het gezicht en de toegangspoort van One Broel.

Details en prijzen

Kwatrijn

Bakstenen waar je de geschiedenis van kan aflezen. Het uitzicht en het gevoel matchen met de Broeltorens, een overblijfsel van de middeleeuwse stadsomwalling.

Details en prijzen

360° zicht op binnentuin, historische stad en landschap

Op One Broel geraak je nooit uitgekeken. Architectuur wordt afgewisseld met contrastrijke indrukken op de binnentuin en de grandeur van de Broeltorens. Vanuit elk van de vier gebouwen valt je oog op panoramische zichten.

Ontdek de ligging

Prestigieus wonen in Kortrijk,

aan de voet van de Broeltorens

Guido Gezellestraat, 8500 Kortrijk

0800 59 300 - info@onebroel.be